Sihirli Flüt Şefika Kutluer İle Vivaldi Gecesi

Tarih18 Aralık 2023

Kadıköy Belediyesi

Şefika Kutluer (flüt) & Balkan Ensemble

Konserde Şefika Kutluer, Vivaldi’nin 6 konçertosunu birden çalacaktır.

İtalyan müziğine yaptığı katkılarından dolayı İtalya Cumhurbaşkanı tarafından “İtalya Devlet Nişanı” ile onurlandırılan Şefika Kutluer birçok İtalyan bestecisinin eserlerinin ilk seslendirmelerini, konser ve CD kayıtlarını yaptı. İtalyan müziğine getirdiği yorum ile uluslararası müzik çevrelerinin hayranlığını kazanan Sihirli Flüt Şefika Kutluer’in, bugüne kadar kaydettiği ve liste başı olan CD’leri arasında Berlin Filarmoni Orkestrası ile yaptığı Vivaldi CD'si de çok başarılı eleştiriler almaktadır.

Carnegie Hall’de verdiği konserden sonra Newyork Times yazarının atmış olduğu başlıkla “Sihirli Flüt” olarak tanınan Şefika Kutluer, büyülü flüt tonu ve mükemmel müzikalitesi ile Vivaldi’nin 6 konçertosunu çalarak dinleyenlere aşk diyarı Venedik’ten keyifli esintiler taşıyacak.

Antonio Vivaldi - 6 Concerto, Op.10

Konserin biletleri mobilet.com adresinden temin edilebilir.

Süreyya Operası gişesi yalnızca KBSO etkinliklerinin olduğu Pazartesi günleri, 12.00-20.00 saatleri arasında açılır.