Trio Kuvars Viyolet

BİLET AL

Tarih11 Şubat 2019

Trio Kuvars Viyolet: Evrim Güvemli (klarnet), Rahşan Apay (viyolonsel), Jerfi Aji (piyano).

C. Frühling - Klarnet, Viyolonsel ve Piyano için Trio, Op. 40

R. Muczynski - Klarnet, Viyolonsel ve Piyano için Fantazi Trio, Op. 26

L.v. Beethoven - Klarnet, Viyolonsel ve Piyano için Trio, Op. 38

Kurulduğu 2014 senesinden bu yana birçok konser salonunun davetlisi olan Trio Kuvars Viyolet, klasik repertuvarın klarnet, viyolonsel ve piyano için bestelenmiş seçkin örnekleriyle dinleyicilerin karşısında olacak.

Klasik dönemin en etkili ve üretken bestecilerden biri olan Beethoven ile Avusturyalı besteci ve piyanist Carl Frühling'in triolarından 20'nci yüzyılda yaşamış Polonya asıllı Amerikalı besteci Robert Muczynski'nin Fantazi Trio'suna kadar geniş bir yelpaze ile seyircilere unutulmaz bir akşam yaşatmayı hedefleyen grup, kurulduğundan bu yana üçüncü kez Süreyya Operası'nda sahne alacak.

Bilet fiyatları: 25-30 TL

11 Ocak'ta satışa çıkacak olan biletler, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesinden veya https://kkm.kadikoy.bel.tr/anasayfa.aspx​ adresinden temin edilebilir.

Zorunlu sebeplerle gerçekleşemeyen etkinliklerin, bilet tutarları iade edilir.