KÜLTÜR SANAT PORTALI

KÜLTÜR SANAT PORTALI

ARA

ETKİNLİKLER

Yazdır -A +A Sayfayı Paylaş

ETKİNLİKLER

Suçsuzlar Çağı Suçlular Çağı

Suçsuzlar Çağı Suçlular Çağı

Tiyatro

BİLET AL

Tarih07 Şubat 2025

Saat 20:00

Mekan Kozyatağı Kültür Merkezi

Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi

İstanbul Devlet Tiyatrosu

Yazan: Siegfried Lenz

Yöneten: Özgür Yalım

Oynayanlar: Ozan Uçar, Mert Asker, Can Şıkyıldız, Berk Sezenler, Berk Yaparel, Aydın Sezgin, Burak Çevik, Cihan Akyürek, Mustafa Çirkin, Yiğithan Zirek, Sefa Çelenk, İbrahim Cem Tek, Yunus Uğurlu, Sencer Çanakcıoğlu

Hukukun işlemediği totaliter rejimlerde suçun herkese bulaşarak anonimleşmesi, suç kavramının keyfileşmesi üzerine metaforik bir oyun.

Bir suikastçının suç ortaklarını itiraf etmesi için hiç bir yöntem işe yaramayınca, bir grup suçsuz insanla suikastçı aynı yere kapatılır. Suçlu itiraf edene kadar ne olursa olsun kimse o hücreden dışarı çıkamayacaktır.

+13

 

Değerli misafirlerimiz, etkinlikten en az 15 dakika önce gelmenizi, etkinlik sırasında salona giriş çıkış yapmamanızı, salona girmeden önce cep telefonu ve saat alarmlarınızı kapatmanızı, etkinlik sırasında fotoğraf ve film çekimi yapmamanızı önemle rica ederiz.