KÜLTÜR SANAT PORTALI

KÜLTÜR SANAT PORTALI

ARA

HABERLER

Yazdır -A +A Sayfayı Paylaş

HABERLER

İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkan Aykurt Nuhoğlu’nu Ziyaret Ettiler.

Tiyatro Özgürlük Parkı'nda

Kadıköy Belediyesi’nin destekleriyle  düzenlenen “Tiyatro Özgürlük Parkı'nda" başlıyor. 12 Temmuz-15 Eylül tarihleri arasında Özgürlük Parkı Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek festivalde her akşam yeni bir oyun sahnelenecek.

Tiyatro Özgürlük Parkı'nda 12 Temmuz’da Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu’nun Bir Baba Hamlet oyunuyla başlayacak. İki ay boyunca yaklaşık 60 oyunun izleyici ile buluşacağı etkinlikler arasında Kadıköy Belediyesi tarafından ücretsiz düzenlenen konser ve belgesel gösterimleri de olacak. Her akşam 21.00’de başlayacak olan oyunların biletleri, bilet sitelerinden online olarak alınabilir.

Sadece Kadıköylüleri değil tüm İstanbullu sanatseverleri Tiyatro Özgürlük Parkı'nda oyunlarına davet eden Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı, “Özgürlük Parkı’nda tiyatro izlemek bir gelenek haline geldi. Burada tiyatro seyretmeye sadece Kadıköylüler değil farklı ilçelerden sanatseverler de geliyor. Bu bizi hem gururlandırıyor, hem de sorumluluk yüklüyor. Kadıköy Belediyesi olarak kültür ve sanat etkinliklerine yenilerine eklemeye devam edeceğiz. İki ay boyunca Özgürlük Parkı’nda sürecek olan tiyatro keyfine tüm sanatseverleri bekliyoruz” dedi.

(Leyla Alp)


Fotoğraf Galerisi