Anlatımlı Korno ve Piyano Konseri
Anlatımlı Korno ve Piyano Konseri
Konser
Üst Salon
Altuğ Tekin (korno), Gökçen Remes (piyano)
2024 yılının bu ilk konserinde; İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere pek çok salonda birlikte konserler gerçekleştiren korno sanatçısı Altuğ Tekin ve piyanist Gökçen Remes’i ağırlıyoruz.
Yurtdışında Viyana’da verdikleri konserde ülkemizi başarıyla temsil eden ikili, Çarşamba Klasikleri serisinde bu akşam, şiirsel ve duygusal anlatımlarıyla öne çıkan yapıtlarıyla romantik ve modern dönem bestecilerinden eserler seslendirecekler. Ayrıca sanatseverleri eserler hakkında ilgi çekici hikâyeler ve açıklamalarla buluşturacaklar.
Bilet Fiyatları: Tam 200 TL, Öğrenci ve İndirimli 100 TL
Değerli misafirlerimiz, etkinlikten en az 15 dakika önce gelmenizi, etkinlik sırasında salona giriş çıkış yapmamanızı, salona girmeden önce cep telefonu ve saat alarmlarınızı kapatmanızı, etkinlik sırasında fotoğraf ve film çekimi yapmamanızı önemle rica ederiz.