Kadıköy Belediyesi Flamenko Atölyesi: Viva Flamenco!

Dans Gösterisi

Tarih29 Nisan 2024

Mekan Yeldeğirmeni Sanat

Üst Salon

Kadıköy Belediyesi Flamenko Atölyesi

Yeldeğirmeni Sanat 10.Yıl ve Dünya Dans Günü Özel Gösterimi

Kadıköy Belediyesi Flamenko Atölyesi, Dünya Dans Günü’nü "Viva Flamenko!" adlı gösterisiyle kutluyor.

Endülüs’ün farklı bölgelerine ait dansların sergileneceği bu gösteri; sizleri güney İspanya’da; hüznün, neşenin, aşkın dansı Flamenko dolu bir yolculuğa davet ediyor.

Kadıköy Belediyesi Flamenko Atölyesi, flamenko dansçısı ve eğitmen Suna Akar Çapan önderliğinde 2021 yılından bu yana Kadıköy Belediyesi Yeldeğirmeni Sanat’ta çalışmalarına devam etmektedir. Atölye; Flamenko dansı ve kültürünü ücretsiz derslerle tanıtmayı ve katılımcılara bu eşsiz sanatta yetkinlik kazandırmayı amaçlıyor.

Ücretsiz

Değerli misafirlerimiz, etkinlikten en az 15 dakika önce gelmenizi, etkinlik sırasında salona giriş çıkış yapmamanızı, salona girmeden önce cep telefonu ve saat alarmlarınızı kapatmanızı, etkinlik sırasında fotoğraf ve film çekimi yapmamanızı önemle rica ederiz.