Trio Emerant - Bach’a Saygı
Trio Emerant - Bach’a Saygı
Konser
Üst Salon
Cumartesi Konserleri
Emirhan Tuğa (klarnet), Antonis Pratsinakis (çello), Ere Lievonen (piyano)
Hollanda’da yerleşik müzisyenlerden oluşan Trio Emerant’ın Bach’a Saygı adlı İstanbul konseri, Bach’ın eserleri ve Bach’a ithaf edilen bestelerden oluşuyor.
Topluluk, klarinetist Emirhan Tuğa’nın dünyada ilk kez yapılan, Bach’ın müziğinden aldığı ilhamla gerçekleştirdiği klarnet için düzenlemelerini ve F.Poulenc, B.Kovacs, C.P.E.Bach, A.Pratsinakis ve H.Villa-Lobos’un Bach’a ithaf edilmiş eserlerini seslendirecek.
Barok müzik geleneğini çok yakından tanıyan sanatçılardan oluşan Trio Emerant uluslararası sahnelerde ses getiren konserler gerçekleştiriyor.
Bilet Fiyatları: Tam 220 TL, Öğrenci ve İndirimli 110 TL
Değerli misafirlerimiz, etkinlikten en az 15 dakika önce gelmenizi, etkinlik sırasında salona giriş çıkış yapmamanızı, salona girmeden önce cep telefonu ve saat alarmlarınızı kapatmanızı, etkinlik sırasında fotoğraf ve film çekimi yapmamanızı önemle rica ederiz.